Γυμνάσιο Μασάρων

Ενημέρωση Εκδηλώσεις Προγραμματα
 
Jan
11
2013
Το σχολείο μας στη Σμύρνη

Πραγματοποιήθηκε στην Τουρκία, η προπαρασκευαστική επίσκεψη στα πλαίσια του ευρωπαϊκού προγράμματος Comenius, μεταξύ 8 και 11 Ιανουαρίου 2013 με σχολεία από 9 ευρωπαϊκές χώρες στο Γυμνάσιο Sekiz Eyl?l της Σμύρνης. Ο διευθυντής του Γυμνασίου Μασάρων Βολονάκης Παντελής συμμετείχε μαζί με 13 καθηγητές/τριες από τη Γερμανία, τη Γαλλία, την Ιταλία, την Ισπανία, την Πολωνία, την Τουρκία, τη Σλοβενία, και τη Σλοβακία.

Η δράση είχε ως στόχο να βοηθήσει τα σχολεία που συμμετείχαν, ώστε να έρθουν σε επαφή και να αναπτύξουν ένα πλάνο εργασίας προκειμένου να προετοιμάσουν το έντυπο αίτησης του σχεδίου/σύμπραξης για το πρόγραμμα Comenius με τίτλο «Street Art Bridges Europe» που επιθυμούμε να δημιουργήσουμε και να ξεκινήσει εφόσον εγκριθεί το Σεπτέμβριο του 2013.

Το συγκεκριμένο πρόγραμμα Comenius που θα έχει 2ετή διάρκεια, παρέχει σε μαθητές και εκπαιδευτικούς διαφορετικών χωρών την ευκαιρία να συνεργαστούν επικοινωνώντας στην αγγλική γλώσσα σε ένα ή περισσότερα θέματα κοινού ενδιαφέροντος.

Η συμμετοχή του σχολείου μας σε μια σύμπραξη με σχολεία από διαφορετικές χώρες θα δώσει σε μαθητές και εκπαιδευτικούς την ευκαιρία να εξασκήσουν τις ξένες γλώσσες καθώς και να χρησιμοποιήσουν τις τεχνολογίες πληροφορικής και επικοινωνίας (ΤΠΕ). Μας παρέχει επίσης τη δυνατότητα να προβάλουμε τον τόπο καταγωγής μας και τις παραδόσεις μας, να ταξιδέψουμε σε άλλες χώρες, να αποκτήσουμε και να βελτιώσουμε δεξιότητες στα πλαίσια της ομαδικής εργασίας και των κοινωνικών επαφών.

 



 

 

AJAX Google Translator

Μαθητές εν δράσει

Επισκεφθείτε την ηλεκτρονική μας εφημερίδα
Διαφήμιση

[+]
  • Increase font size
  • Decrease font size
  • Default font size
  • default color
  • blue color
  • green color